Κλείστε τις ιστιοπλοϊκές σας διακοπές

  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 215 215 0808

  instagram DM: @summersail.gr

  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω instagram, ή στο τηλέφωνο για να σας παρέχουμε όποια απορία έχετε

  Το ολοκληρωμένο πακέτο περιλαμβάνει:

  Σκάφος

  Σκίπερ

  Καύσιμα

  Ελλιμενισμό

  Σεντόνια

  Ροφήματα

   

  Διακοπές με ιστιοπλοϊκό σημαίνουν:

  • Ξεγνοιασιά στο φυσικό περιβάλλον της θάλασσας
  • Ανέμελα βράδια κάτω από τα αστέρια με την παρέα σου
  • Ιδιωτικότητα με το δικό σου σκάφος και καπετάνιο
  • Βουτιές σε μοναδικές παραλίες
  • Ρίξε άγκυρα κοντά σε απόμερα ταβερνάκια με καταπληκτικούς μεζέδες
  • Ελευθερία – Χαράσσεις τη δική σου πορεία στο χάρτη – επισκέπτεσαι τους κόλπους και τα νησιά που εσύ θέλεις 
  • Απλότητα – τέρμα οι ξαπλώστρες, το κουβάλημα – τα πράγματά σου είναι στο σκάφος
  • Πρωινό στο καλύτερο τραπέζι – στο σκάφος σου, πάνω στο απέραντο γαλάζιο
  • Ασφάλεια μόνο με τους δικούς σου ανθρώπους, και αποφυγή σημείων με συνωστισμό 
  • VIP but not VIP price – εμπειρίες σε λογικές τιμές

  Και πολλές άλλες εμπειρίες που περιμένουν να τις ανακαλύψεις

  Τιμοκατάλογος

   

   

  Πακέτα 8 ημερών / 7 βράδια (ανά άτομο/ημέρα) – Αναχώρηση κάθε Κυριακή

  Family Cruiser (4 άτομα) Friends and Fun (8 άτομα) Couple Exclusive Sailing (2 άτομα)
  Ιούλιος €148 €74 €296
  Αύγουστος €161 €80 €321
  Σεπτέμβριος €148 €74 €296

   

  Πακέτα 5 ημερών / 4 βράδια (ανά άτομο/ημέρα) – Αναχώρηση κάθε Κυριακή

  Family Cruiser (4 άτομα) Friends and Fun (8 άτομα) Couple Exclusive Sailing (2 άτομα)
  Ιούλιος €152 €76 €304
  Αύγουστος €165 €82 €330
  Σεπτέμβριος €152 €76 €304

  Προορισμοί

  Πακέτο 8 ημερών:

  • 1η μέρα Πάλαιρος: Άφιξη στην πανέμορφη Πάλαιρο, ένα χωριό  σε μικρή απόσταση από την Λευκάδα. Βρισκόμενη από την πλευρά της ηπειρωτικής Ελλάδας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει  από την πολυσύχναστη Λευκάδα. Εκεί θα έχετε χρόνο να γνωρίσετε το σκάφος,  να ταχτοποιήσετε τα πράγματα σας να πάτε για ψώνια. Μπορείτε να κάνετε βόλτες στα δρομάκια και αν θέλετε να καθίσετε σε κάποιο από τα παραλιακά καταστήματα και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.
  • 2η μέρα Σκορπιός, Μικρό βαθύ, Μεγανήσι: Αν θέλετε μπορείτε να σταματήσετε για μια βουτιά έξω από το Σκορπιό, το νησί που ανήκε στην  Οικογένεια Ωνάση ή στους όμορφους κόλπους στο Μεγανήσι. Ένα όμορφο λιμανάκι στην Βορειοανατολική πλευρά του Μεγανησίου σας περιμένει να το ανακαλύψετε. Έχει μικρές παραθαλάσσιες ταβέρνες. Δίπλα στην προκυμαία μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ferry και τις ψαρόβαρκες να έρχονται και να φεύγουν.
  • 3η μέρα Φισκάρδο, Κεφαλονιά: Ανοίγουμε πανιά για το Φισκάρδο στην Κεφαλλονιά. Ένας υπέροχος μικρό λιμένας κυρίως για μικρά καΐκια. Με κομψά κτίσματα με επιρροές από την Ιταλία και υπέροχα σοκάκια να περπατήσετε.
  • 4η μέρα Βασιλική, Λευκάδα: Επόμενη στάση είναι η Βασιλική ένα πανέμορφο ψαροχώρι στο νότια πλευρά της Λευκάδας με μια μεγάλη παραλία με βότσαλα. Παραλιακές ταβέρνες και θέα στην Κεφαλλονιά.
  • 5η μέρα Φρίκες / Μεγάλο Βαθύ Ιθάκη: Οι Φρίκες είναι ένα μικρό χωριό στα ανατολικά της Ιθάκης με παραδοσιακούς ανεμόμυλους στις κορυφές του χωριού. Εναλλακτικά το Μεγάλο Βαθύ το κύριο λιμάνι της Ιθάκης που βρίσκεται σε ένα βαθύ κόλπο. Αποτελεί τον κύριο λιμένα της από τον 16ο αιώνα  και έχει παίξει βασικό ρόλο  στην ιστορία του Οδυσσέα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αν περιπλανηθείτε στα σοκάκια του, να αφουγκραστείτε την ιστορία του και να χαλαρώσετε πριν από το γεύμα και την ηλιοθεραπεία.
  • 6η μέρα Κάλαμος: Απολαύστε την ιστιοπλοΐα προς τα βόρεια και την νήσο Κάλαμο. Το λιμανάκι του Κάλαμου έχει μερικά εστιατόρια και καταστήματα στην προκυμαία. Κάντε μια βόλτα στην παλιά πόλη με την υπέροχη θέα και μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον φούρνο.
  • 7η μέρα Πάλαιρος: Κατευθυνθείτε σε ένα από τους κόλπους στο Μεγανήσι να αγκυροβολήσετε για μεσημεριανό και ένα μπάνιο και μετά να επιστρέψετε στην Πάλαιρο.
  • 8η μέρα Πάλαιρος: Αποβίβαση από το ιστιοπλοϊκό στις 09:00 μαζί με τις υπέροχες αναμνήσεις που δημιουργήσατε σε αυτή την απόδραση

  Οι διαδρομές ενδέχεται να διαφέρουν βάση διαφορετικών προτιμήσεων σας, καιρικών συνθηκών, κλπ

   

  Πακέτο 5 ημερών:

  • 1η μέρα Πάλαιρος: Άφιξη στην πανέμορφη Πάλαιρο, ένα χωριό  σε μικρή απόσταση από την Λευκάδα. Βρισκόμενη από την πλευρά της ηπειρωτικής Ελλάδας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει  από την πολυσύχναστη Λευκάδα. Εκεί θα έχετε χρόνο να γνωρίσετε το σκάφος,  να ταχτοποιήσετε τα πράγματα σας να πάτε για ψώνια. Μπορείτε να κάνετε βόλτες στα δρομάκια και αν θέλετε να καθίσετε σε κάποιο από τα παραλιακά καταστήματα και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.
  • 2η μέρα Σκορπιός, Μικρό βαθύ, Μεγανήσι: Αν θέλετε μπορείτε να σταματήσετε για μια βουτιά έξω από το Σκορπιό, το νησί που ανήκε στην  Οικογένεια Ωνάση ή στους όμορφους κόλπους στο Μεγανήσι.  Ένα όμορφο λιμανάκι στην Βορειοανατολική πλευρά του Μεγανησίου σας περιμένει να το ανακαλύψετε. Έχει μικρές παραθαλάσσιες ταβέρνες. Δίπλα στην προκυμαία μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ferry και τις ψαρόβαρκες να έρχονται και να φεύγουν.
  • 3η μέρα Φισκάρδο, Κεφαλονιά ή Μεγάλο βαθύ Ιθάκης: Ανοίγουμε πανιά για το Φισκάρδο στην Κεφαλλονιά. Ένας υπέροχος μικρό λιμένας κυρίως για μικρά καΐκια. Με κομψά κτίσματα με επιρροές από την Ιταλία και υπέροχα σοκάκια να περπατήσετε. Εναλλακτικά το Μεγάλο Βαθύ το κύριο λιμάνι της Ιθάκης που βρίσκεται σε ένα βαθύ κόλπο. Αποτελεί τον κύριο λιμένα της από τον 16ο αιώνα  και έχει παίξει βασικό ρόλο  στην ιστορία του Οδυσσέα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αν περιπλανηθείτε στα σοκάκια του, να αφουγκραστείτε την ιστορία του και να χαλαρώσετε πριν από το γεύμα και την ηλιοθεραπεία.
  • 4η μέρα Πάλαιρος: Κατευθυνθείτε σε ένα από τους κόλπους στο Μεγανήσι να αγκυροβολήσετε για μεσημεριανό και ένα μπάνιο και μετά να επιστρέψετε στην Πάλαιρο.
  • 5η μέρα Πάλαιρος: Αποβίβαση από το ιστιοπλοϊκό στις 09:00 μαζί με τις υπέροχες αναμνήσεις που δημιουργήσατε σε αυτή την απόδραση.

  Οι διαδρομές ενδέχεται να διαφέρουν βάση διαφορετικών προτιμήσεων σας, καιρικών συνθηκών, κλπ

  Επιλέξτε διακοπές με τη Summer Sail γιατί

  Προσφέρουμε την καλύτερη τιμή ανά άτομο

  Οι skippers μας γνωρίζουν τις καλύτερες διαδρομές και μέρη για να περάσετε καλά με την παρέα ή την οικογένεια σας

  Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις

  Τα σκάφη μας είναι άρτια συντηρημένα

  Θα ζήσετε ανεπανάληπτες εμπειρίες!

  Όροι και προϋποθέσεις

  1. Οι τιμές αναφέρονται ανά άτομο ανά ημέρα και ισχύουν στα παραπάνω πακέτα με τον αριθμό ατόμων και τις ημέρες που αναφέρονται.
  2. Περιοχή Ιονίου Πελάγους
  3. Τα πακέτα περιλαμβάνουν: Ενοικίαση ιστιοπλοϊκού, Skipper, καύσιμα, ελλιμενισμό, νερά σκάφους, σεντόνια και ροφήματα.
  4. Δεν περιλαμβάνεται: προσωπική διατροφή, προσωπικά έξοδα, διατροφή skipper